ayeuna tabuh

Kamis, 27 Desember 2012

Jampe Nyeuri Beuteung

Bismillah
Syahadat 3x
mules rasa anu mokaha
ulah cicing dina kulit
ulah nyangsang dina badan
hurip ku nabi waras ku Alloh
badan si....
(sebut ngaran bari nempelkeun jempol dina beuteungna)

1 komentar: