ayeuna tabuh

Kamis, 27 Desember 2012

Jampe Beunghak Beuteung

Cakakak di leuweung
injuk talina
dihakan dibeuweung
hitut jadina
plos blong plos blong...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar